Opel Grandland X

1.2 Turbo 130 Innovation
  • Appel/android carplay
  • Airco
  • Cruise control
  • Trekhaak
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 84.518 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
TZ-703-P
CarrosserieSUV
Bouwjaar2018
KleurZwart
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)448 X 186 X 163
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Mooie nette Opel Grandland
Wegrijprijs:€ 18.950,00
full serviceprijs: € 19.845,00

Het is een mooie auto, deze Opel Grandland X uit 2018, hij heeft 84518 kilometer gelopen. De aandrijving van deze Opel wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Doe maar luxe! Neem plaats in de verwarmbare voorstoelen en voel de weldaad in koude dagen. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Stramme vingers krijgen 's winters een VIP-behandeling van het verwarmd stuurwiel. Bij de rijke uitrusting horen ook LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bediende ramen.

Praat tegen deze auto en de auto doet wat u wilt dankzij de ingebouwde spraakbediening. Wat is de onderhoudsstatus van deze auto? U checkt het snel, simpel en overal via uw smartphone. Ook is de auto voorzien van electronic climate control. Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Ook is de Opel uitgerust met: regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Opel Grandland X samen. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Het risico van een kop-staartbotsing wordt aanzienlijk verminderd door de forward collision warning. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als dodehoekdetectie, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Een proefrit levert het bewijs. Neem contact op en we maken een afspraak!


Bedrijfsinformatie

Alle auto's worden afgeleverd met een afleveringsinspectie, geldige A.P.K. en inc. tenaamstellingskosten (wegrijprijs).
Voor het Full service pakket bestaande uit: een grote beurt, nieuwe A.P.K., 12 maanden Bovag garantie, €25 brandstof en een poetsbeurt zijn de kosten €895.

U kunt altijd langskomen voor een bezichtiging en of een proefrit.

Garage Emmakade,
Drachtsterweg 8,
8934 BV Leeuwarden,
058-2128213
www.Garage-Emmakade.nl

Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Apple Carplay/Android Auto
Armsteun achter
Armsteun voor
Autonomous Emergency Braking
Garanties
Bovag