Opel Crossland X

1.2 Turbo Innovation
  • Airco
  • Cruise control
  • Panorama dak
  • Navigatie
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 93.260 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
TS-325-L
CarrosserieSUV
Bouwjaar2018
KleurBlauw
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)421 X 177 X 161
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Mooie nette Opel Crossland X
Wegrijprijs: €13.750,00
Full serviceprijs: €14.645,00

In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de Opel Crossland X altijd de controle. Deze auto uit 2018 heeft 93260 kilometer op de teller staan. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Een robuuste driecilinder benzinemotor is verantwoordelijk voor de aandrijving van deze SUV. Met het grote glazen panoramadak geniet u van maximale lichtinval. Tot de uitrusting van deze Opel behoren ook LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare voorstoelen, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch bedienbare ramen achter.

Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Connected Services voegt nog meer comfort en veiligheid toe aan deze auto. U rijdt snel, zuinig en zeker naar uw bestemming met het navigatiesysteem. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Harder, zachter, aan, uit, volgende track, nieuwe zender... alle audiofuncties zijn regelbaar via de audiobediening op het stuur. Met DAB ontvangst, regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen stuur is deze auto helemaal compleet.

In de Opel Crossland X heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Ook helpen het hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.


Bedrijfsinformatie

Alle auto's worden afgeleverd met een afleveringsinspectie, geldige A.P.K. en inc. tenaamstellingskosten (wegrijprijs).
Voor het Full service pakket bestaande uit: een grote beurt, nieuwe A.P.K., 12 maanden Bovag garantie, €25 brandstof en een poetsbeurt zijn de kosten €895.

U kunt altijd langskomen voor een bezichtiging en of een proefrit.

Garage Emmakade,
Drachtsterweg 8,
8934 BV Leeuwarden,
058-2128213
www.Garage-Emmakade.nl

Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Achterspoiler
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco (automatisch)
Airco met elektronische regeling
Alarm klasse 1(startblokkering)
Android auto
Garanties
Bovag
Nap