Opel Astra

1.0 Turbo Business Executive
  • Cruise control
  • Navigatie
  • Airco
  • Schuif/kantel dak
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 134.672 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
XH-784-F
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurBlauw
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)439 X 181 X 149
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Mooie nette Opel Astra

Wegrijprijs: € 13.999,00
Full Service prijs: € 14.845,00

In deze zakenauto mag u gezien worden. Onderweg én bij de klant. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De verwarmbare voorstoelen zijn een heerlijke extra optie, waarmee u uzelf en uw bijrijder een groot plezier doet. Daglicht valt vrij binnen door het elektrisch bediende glazen panoramadak. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Nooit meer koude handen of koude vingers in de auto. Stuurverwarming zorgt ervoor dat het stuur behaaglijk warm aanvoelt. Verder is de Opel uitgerust met: LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen en elektrisch bedienbare ramen achter.

De snelste of zuinigste weg? Het navigatiesysteem aan boord wijst de juiste weg! Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Om de audiofuncties onderweg aan te passen, hoeft u alleen maar gebruik te maken van de audiobediening op het stuur. De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Kom-maar-kom-maar...ho! Zo eenvoudig is het voordeel van parkeersensoren. En zo behulpzaam! Ook is de Opel uitgerust met: regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. In deze Opel vinden we verder een hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Deze auto wordt natuurlijk aan u geleverd met een tellerrapport van Nationale Autopas en met Bovag Garantie. Uiteraard is een proefrit altijd mogelijk. Bel onze verkoper voor een afspraak!


Bedrijfsinformatie

Alle auto's worden afgeleverd met een afleveringsinspectie, geldige A.P.K. en inc. tenaamstellingskosten (wegrijprijs).
Voor het Full service pakket bestaande uit: een grote beurt, nieuwe A.P.K., 12 maanden Bovag garantie, €25 brandstof en een poetsbeurt zijn de kosten €895.

U kunt altijd langskomen voor een bezichtiging en of een proefrit.

Garage Emmakade,
Drachtsterweg 8,
8934 BV Leeuwarden,
058-2128213
www.Garage-Emmakade.nl

Opties
12Volt aansluiting
Achterbank in delen neerklapbaar
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Airco met elektronische regeling
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Apple Carplay/Android Auto
Garanties
Bovag
Nap