Volkswagen Polo

1.0 TSI Comfortline Business
  • Navigatie
  • Cruise ciontrol
  • Airco
  • Achteruitrijcamera
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 135.283 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
TJ-433-P
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2018
KleurZwart
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)417 X 175 X 146
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Mooie nette Volkswagen Polo
Wegrijprijs: € 12.950
Full Serviceprijs: € 13.845

Duitse auto's blijven onveranderd vertegenwoordigd in de top van wereldmerken. En dat is geen toeval. Het zijn de degelijkheid van de constructie en de doordachtheid van het ontwerp die ervoor zorgen dat een Volkswagen jarenlang begeerlijk blijft. Zoals deze Polo, bijvoorbeeld. Hoewel de benzinemotor van deze Volkswagen zuinig is, levert hij niet in op prestaties. U wordt in deze auto ook getrakteerd op LED-dagrijverlichting, in hoogte verstelbare passagiersstoel, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen achter en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Een vergeten muurtje, een verborgen paaltje? Dat gebeurt niet meer, dankzij de achteruitrijcamera. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Muziek luisteren wordt genieten met dit audiosysteem. De bluetooth connectivity maakt het mogelijk om muziek draadloos af te spelen. Onbedoeld snijden na het inhalen gebeurt niet meer, dankzij de achteropkomend verkeer waarschuwing. Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. Met full map navigatiesysteem, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook is deze Volkswagen helemaal compleet.

In de Volkswagen Polo heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Mindert een voorligger onverwachts te veel vaart, dan komt de forward collision warning in actie en waarschuwt meteen. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Volkswagen bovendien brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?


Bedrijfsinformatie

Alle auto's worden afgeleverd met een afleveringsinspectie, geldige A.P.K. en inc. tenaamstellingskosten (wegrijprijs).
Voor het Full service pakket bestaande uit: een grote beurt, nieuwe A.P.K., 12 maanden Bovag garantie, €25 brandstof en een poetsbeurt zijn de kosten €895.

U kunt altijd langskomen voor een bezichtiging en of een proefrit.

Garage Emmakade,
Drachtsterweg 8,
8934 BV Leeuwarden,
058-2128213
www.Garage-Emmakade.nl

Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Alarm klasse 3
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Garanties
Bovag
Nap