Volkswagen up!

1.0 BMT move up!
  • Airco
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 115.221 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
ZG-815-L
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)360 X 165 X 150
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Mooie nette Volkswagen Up!
Wegrijprijs: € 8.950,00
Full serviceprijs: € 9.845,00

Een compacte auto als deze Volkswagen Up! is in alles betaalbaarder dan de grotere exemplaren. Goedkoper in aanschaf, onderhoud, wegenbelasting, brandstofverbruik, verzekering en ga zo maar door. En zo slim van design dat-ie nooit aanvoelt als klein! Volkswagen-rijders weten het: een VW is gebouwd voor duurzaamheid en deze Up! ziet er dan ook uit als nieuw. Met de pittige benzinemotor en de handgeschakelde vijfversnellingsbak manoeuvreert u moeiteloos door het verkeer. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook warmtewerend glas, LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Door de smartphone connectiviteit ontvangt het audiosysteem muziek van elk device. Het audiosysteem doet het op eigen kracht, alle software up-to-date. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing registreren wat er gebeurt in de dode hoeken en achter u. U krijgt meteen een waarschuwing als u een achterligger over het hoofd ziet. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Extra opties op deze auto zijn: centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Up! is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In een gevaarlijke situatie is een zo kort mogelijke remweg van levensbelang. De Brake Assist zorgt dat u dan maximaal in de ankers gaat. U bent mede dankzij hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.


Bedrijfsinformatie

Alle auto's worden afgeleverd met een afleveringsinspectie, geldige A.P.K. en inc. tenaamstellingskosten (wegrijprijs).
Voor het Full service pakket bestaande uit: een grote beurt, nieuwe A.P.K., 12 maanden Bovag garantie, €25 brandstof en een poetsbeurt zijn de kosten €895.

U kunt altijd langskomen voor een bezichtiging en of een proefrit.

Garage Emmakade,
Drachtsterweg 8,
8934 BV Leeuwarden,
058-2128213
www.Garage-Emmakade.nl

Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Autonomous Emergency Braking
Bandenspanningscontrolesysteem
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Garanties
Bovag
Nap