Mazda CX-3

2.0 SkyActiv-G 120 Dynamic, Navigatie, PDC, Airco
    Bouwjaar 2017
    Kilometerstand 97.726 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    RD-631-P
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2017
    KleurRood
    BrandstofBenzine
    EnergielabelD
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)428 X 177 X 154
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Mooie nette Mazda CX-3
    Wegrijprijs: € 16.450,00
    Full serviceprijs: € 17.345,00

    Achter het stuur van deze stoere SUV kan niemand u iets maken. De auto is van het bouwjaar 2017 en is van de eerste eigenaar. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde versnellingsbak. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! In deze Mazda profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

    Onderweg kunt u veilig genieten van het audiosysteem met DAB-radio en het full map navigatiesysteem. Want in deze Mazda bedient u ze vanaf het stuurwiel of met uw stem. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Achter het stuur van deze Mazda bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Op de plaats van bestemming zijn het de parkeersensoren achter die u assisteren bij het inparkeren. De cruise control heeft een feilloos geheugen. Als u even vaart heeft geminderd, bent u na één klik weer op de oude snelheid. De Mazda is standaard voorzien van: verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

    Zoals u mag verwachten van deze Mazda CX-3 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een veilige extra is de Brake Assist. Uit onderzoek blijkt dat bestuurders bij een noodstop niet het maximum uit hun remkracht halen. Met deze automatische remondersteuning wel. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, bent u steeds veilig onderweg.

    Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?


    Bedrijfsinformatie

    Alle auto's worden afgeleverd met een afleveringsinspectie, geldige A.P.K. en inc. tenaamstellingskosten (wegrijprijs).
    Voor het Full service pakket bestaande uit: een grote beurt, nieuwe A.P.K., 12 maanden Bovag garantie, €25 brandstof en een poetsbeurt zijn de kosten €895.

    U kunt altijd langskomen voor een bezichtiging en of een proefrit.

    Garage Emmakade,
    Drachtsterweg 8,
    8934 BV Leeuwarden,
    058-2128213
    www.Garage-Emmakade.nl

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco (automatisch)
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Autonomous Emergency Braking
    Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
    Garanties
    Bovag
    Nap