Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Veiligheid kent geen compromissen.

Remmen zijn ťťn van de belangrijkste onderdelen van uw auto. Goed onderhouden remmen verkorten uw remweg aanzienlijk en dat is wel zo veilig! Bij elke onderhoudsbeurt controleert AutoCrew Garage Emmakade uw remmen en de remvloeistof. Ze monteren -als dat nodig is- uitsluitend Bosch-remschijven en -remblokken.

Het merk Bosch kent u waarschijnlijk al van het kwalitatief hoogwaardige elektrisch gereedschap, waaronder boormachines of de duurzame huishoudelijke apparatuur zoals stofzuigers. Wat u waarschijnlijk niet weet, is dat Bosch ook een toonaangevende ontwikkelaar en fabrikant is van auto-onderdelen, autotechnologieŽn en diagnose-apparatuur. In nagenoeg iedere auto zitten onderdelen of technologieŽn van Bosch, dus ook in die van u. Bosch biedt een compleet remmenprogramma: van losse onderdelen tot complete remsystemen voor alle merken en type autoís.

Bij AutoCrew Garage Emmakade bent u voor het onderhoud van uw auto altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit geldt zeker ook voor het jaarlijkse wagenonderhoud. AutoCrew Garage Emmakade vertrouwt hierbij op de kennis, ervaring en apparatuur van Bosch. Uw auto, ongeacht het merk, is bij ons in goede handen. Wij zorgen voor de beste kwaliteit tegen de juiste prijs.

Onze zomercheck. Omdat wij preventie voorop stellen!

Om deze zomer veilig op uw bestemming aan te komen, is het verstandig om uw auto van tevoren na te laten kijken. Met de zomercheck van AutoCrew Garage Emmakade nemen wij u deze zorg uit handen. Wij controleren voor u onder andere:

  • De banden en de bandenspanning.
  • De remmen.
  • De verlichting.
  • De airco en de interieurfilters.
  • De ruitenwissers.
Natuurlijk controleren we daarnaast ook de vloeistoffen in uw auto zoals olie, koelvloeistof en ruitenvloeistof. Maak daarom nu een afspraak voor de zomercheck bij ons en stap straks zorgeloos achter het stuur!

Bij AutoCrew Garage Emmakade voeren wij een vakkundige inspectie uit van alle belangrijke onderdelen van uw auto. Hierbij maken wij gebruik van apparatuur en onderdelen van Bosch. Zo bent u altijd verzekerd van gegarandeerde service en kwaliteit.

welcome


Direct meer informatie? Wij staan voor u klaar!

Meer informatie