Veiligheid en slijtage

Banden

Het hele jaar een perfect grip. U staat er misschien niet altijd bij stil, maar de juiste band op het juiste moment kan van levensbelang zijn. Het profiel van een winterband heeft speciale lamellen voor de snelle afvoer van sneeuw of water. Dit zorgt voor meer grip en stabiliteit op de weg en kan bij slecht weer, scherpe bochten of een noodstop een cruciaal verschil maken. Ook gaat het rijden op de verkeerde banden ten koste van het rijcomfort.

Maak daarom nu een afspraak bij AutoCrew Garage Emmakade, laat ons uw banden wisselen en profiteer van de voordelen!

Als u uw banden bij ons laat wisselen, dan kunnen wij ook zorgen voor de opslag van uw banden tot de volgende bandenwissel. Vraag naar de mogelijkheden bij AutoCrew Garage Emmakade!
Tijdens de bandenwissel controleren wij ook meteen uw remmen. We bekijken of de remschijven, de remblokken en de conditie van uw remvloeistof nog voldoende zijn. En als de zomerbandenset door ons gemonteerd wordt, dan checken wij ook meteen uw bandenspanning.

Uitlijnen

Wilt u een goede wegligging, een laag brandstofverbruik en banden die weinig slijten?

Dan is een goede uitlijning van uw auto essentieel. Banden die slecht zijn uitgelijnd, vormen een onnodige kostenpost en zijn bovendien onveilig. Het uitlijnen van uw banden is dus een kleine uitgave om grote bedragen te besparen.

Hoe merkt u dat uw banden niet goed zijn uitgelijnd? Als uw auto tijdens het rijden naar links of rechts trekt, onstabiel weggedrag vertoont, een trilling in het stuur heeft of voor uw gevoel te veel brandstof verbruikt, dan is een bezoek aan AutoCrew Garage Emmakade in de buurt geen overbodige luxe. Met onze kwaliteitsapparatuur van Bosch controleren we de uitlijning van uw auto en corrigeren we die waar nodig meteen.

Meer weten of direct een afspraak maken?

Bel met 058-2128213 of kom langs bij AutoCrew Garage Emmakade.

welcome


Direct meer informatie? Wij staan voor u klaar!

Meer informatie